fbpx

На Косівщині молодик спробував заколоти вилами матір дівчини, бо та була проти їхніх стосунків

Суспільство 10:35, 10.07, 2017

Днями Косівський районний суд виніс вирок у справі чоловіка, якого підозрювали у замаху на вбивство матері дівчини, яка була проти їхніх стосунків.

У матеріалах справи йдеться, що мешканець Косівського району протягом двох років зустрічався зі своєю односельчанкою. У березні 2015 року дівчина вирішила припинити стосунки через постійні ревнощі і сварки. Однак обвинувачений почав переслідувати дівчину, погрожував їй, намагаючись поновити стосунки.

На погрози дівчина не зважала та продовжувала уникати зустрічей, її мама у цьому підтримувала.

Молодик, вважаючи, що стосунки розірвалися саме через матір дівчини, вирішив помститися і вбити її.

Вранці 26 липня 2015 року чоловік зайшов до будинку жінки і, поки та спала, намагався заколоти її вилами. Зловмисник двічі вдарив жінку вилами у груди і живіт, пізніше кілька разів вдарив її кулаками та намагався задушити. Травмованій жінці дивом вдалося вирватися і втекти на подвір’я до сусідів, які викликали швидку допомогу.

Медики діагностували у жінки колоті рани живота, стегна, грудей, забійну рану голови, садна та синці.

У суді обвинувачений визнав свою вину частково. Він розповів, що того дня прийшов до будинку і конфліктував із жінкою, вони близько 30 хвилин штовхалися, після чого жінка впала і вдарилася головою. Обвинувачений бачив кров, але жінка була при свідомості, коли він її залишив. Наміру її вбивати не мав.

Заслухавши потерпілу, свідків та дослідивши докази у справі, суд визнав молодика винним і призначив 4 роки позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: