fbpx

На Косівщині після застілля гість до смерті побив господаря. ФОТО

Суспільство 13:15, 06.03, 2017

4 березня до поліції надійшло повідомлення від власника будинку в селі Стопчатів Косівського району про те, що він виявив побитого винаймача житла.

На місце події у Стопчатів негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи.

Як з’ясувалось в ході слідчих дій, 3 березня ввечері до потерпілого у гості прийшли два його товариші 23 та 26- річного віку, жителі різних сіл району. Вони разом розпивали алкогольні напої. Згодом між потерпілим та 23-річним гостюючим виник конфлікт, який переріс у бійку. Інший товариш намагався зупинити сварку, але йому це не вдалося. Зловмисник, як встановлено, раніше судимий за спричинення легких тілесних ушкоджень, наніс господареві численні удари по тулубу та голові й пішов додому, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Вранці 4 березня потерпілого виявили власники будинку, які викликали "швидку" та повідомили у поліцію.

Медики діагностували потерпілому політравму, забій головного мозку, закриту травму грудної клітки, черевної порожнини, перелом ребер та інші тілесні ушкодження, від яких потерпілий згодом помер у лікарні.

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника. Йому оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. 

Згідно із санкцією статті зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: