fbpx

На Косівщині "волинянка" перекинулася в ріці – один чоловік загинув. ОНОВЛЕНО

Суспільство 11:42, 27.08, 2018

Випадок стався учора, 26 серпня, в селі Стопчатів Косівського району.

Повідомлення до косівських рятувальників надійшло майже опівночі. Як з'ясувалося, у присілку Заріка в Стопчатові 47-річний місцевий мешканець на ЛуАЗ 969М ("волинянці") переїжджав убрід річку Лючку. Машина у воді перекинулася на лівий бік. Пасажир зміг самостійно вибратися з кузова, а водія затиснуло в салоні. 

На місце прибули рятувальники, які витягнули водія. Медики "швидкої" оглянули чоловіків – ті були в задовільному стані і від госпіталізації відмовилися. Надзвичайники витягнули "волинянку" на берег. 

Пізніше рятувальникам повідомили, що в салоні міг бути ще один пасажир. Місце перебування його невідоме: по місцю постійного проживання відсутній, мобільний телефон відключений. Працівниками рятувальної служби на 2 год. ночі проведено візуальне обстеження близько 2 км берегів та поверхні русла р. Лючка вниз по течії від місця події, але потерпілого не знайдено, повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту ОДА. 

Сьогодні, 27 серпня, русло і береги обстежать водолази і рятувальники з Косова. Станом на 6 ранку місце перебування громадянина 1963 р. н., жителя с. Стопчатів, не встановлено.

Пізніше у ДСНС повідомили, що розшукуваний чоловік таки загинув. Тіло об 11:35 знайшли у річці Лючка біля села Мишин Коломийського району та підняли на поверхню.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: