fbpx

На Косівщині запрацював пересувний центр МВС, який надаватиме послуги колишніх МРЕВ

Суспільство 11:52, 24.10, 2017

У Косові презентували мобільний сервісний центр МВС в Івано-Франківській області.

Мобільний сервісний центр МВС – це пересувний центр, оснащений необхідним сучасним обладнанням, який виїжджає у населені пункти, де немає стаціонарних територіальних сервісних центрів.

Протягом робочого дня місцевим мешканцям надавалися найбільш затребувані послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

В мобільному сервісному центрі громадян обслуговують два адміністратори й експерт, який проводитиме експертизу автомобіля. Саме завдяки роботі мобільних сервісних центрів МВС послуги колишніх МРЕВ тепер можуть отримати громадяни, не затрачаючи ані часу, ані коштів на те, щоби доїхати до найближчого сервісного центру. Відстань від зазначених населених пунктів до найближчих сервісних центрів МВС області становить від 30 до 50 км, інформує прес-служба Косівської РДА.

Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті hsc.gov.ua, отримати консультацію – за номером (0342) 55-24-21 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

Здійснювати виїзд мобільний сервісний центр буде в майбутньому щочетверга з 10:30 до 13:00 год. Попередній запис у Центрі надання адміністративних послуг районної державної адміністрації або за тел. (03478) 2-22-39.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: