fbpx

На Косівщині затримали вантажівку з дубом без документів – водію загрожує до трьох років тюрми

Суспільство 12:34, 15.11, 2018

14 листопада о 01.15 дільничні офіцери Косівського відділу поліції у селі Стопчатів Косівського району зупинили автомобіль ЗІЛ157 під керуванням 32-річного жителя Косівського району, який без документів перевозив дуб загальною кубомасою приблизно 6 м куб.

Автомобіль доставлено до Косівського відділу поліції. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 КК України (Незаконна порубка лісу). Проводиться досудове розслідування.  

Водій автомобіля раніше вже був засуджений Косівським районним судом за скоєння незаконної порубки лісу, за що йому було присуджено покарання у вигляді 240 годин громадських робіт. Однак на громадські роботи він не виходив і їх не відбув без поважних на те причин.
 

На підставі цього Косівським районним сектором ДУ "Центр пробації" було направлено подання про притягнення його до кримінальної відповідальності за ухилення від відбування покарання у вигляді громадських робіт, а Косівським відділом поліції з цього приводу 7 листопада розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 389 КК України.

14 листопада цьому оловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 389 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років.

ПІдписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
 
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: