fbpx

На лікування до Німеччини відправлено понад 80 бійців АТО

Суспільство 11:22, 20.12, 2015

Посольство ФРН провело перевірку переданого медичного обладнання.

Понад 80 українських військовослужбовців, які дістали поранення в зоні Антитерористичної операції (АТО), відправлено на лікування до Німеччини. Про це повідомив аташе з питань оборони при посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні полковник Крістіан Фархонде, повідомляє 112 канал з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Німеччина провела п'ять евакуацій. Понад 80 військовослужбовців, які дістали поранення в зоні АТО, відправлено на лікування до Німеччини", – розказав Фархонде.

Делегація посольства ФРН вчора відвідала Запорізький військовий госпіталь з метою вивчення потреб у матеріально-технічній допомозі з боку німецької сторони, а також перевірки роботи медичного обладнання, яке було передано Німеччиною для потреб госпіталю восени цього року.

Генеральний консул посольства ФРН Моссінгер відзначив гарний стан обладнання, а також високу кваліфікацію і досвідченість медичного персоналу Запорізького військового госпіталю.

"За допомогою обладнання, яке було передано Запорізькому військовому госпіталю, українські військовослужбовці мають можливість отримувати найкраще лікування, адже вони захищають не тільки Україну, але й усю цивілізовану Європу", – заявив Моссінгер.

Раніше повідомлялося, що Німеччина передала українським прикордонникам медичне обладнання на суму 100 тис. євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: