fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • На маршруті "Долина – Івано-Франківськ – Варшава", автобус якого потрапив у ДТП в Польщі, траплялися порушення правил перевезення пасажирів. ФОТО

На маршруті "Долина – Івано-Франківськ – Варшава", автобус якого потрапив у ДТП в Польщі, траплялися порушення правил перевезення пасажирів. ФОТО

Суспільство 16:40, 23.07, 2015

Франківчанка, яка днями поверталася цим маршрутом з Варшави, повідомила, що через безбілетних пасажирів другий водій стояв всю дорогу. І проілюструвала порушення фотографіями.

Про порушення правил перевезення пасажирів Наталя Щербій учора повідомила на своїй сторінці у Фейсбук. 

"Повертаюся додому з Варшави автобусом "Варшава – Долина" і просто вражена жадністю українських водіїв і скупістю деяких пасажирів: автобус забитий вщент людьми, дехто сидить у проході, а другий водій взагалі стоїть. Це при тому, що білетів продано в касі тільки на половину місць. Люди сваряться, бо той, хто має білет, не може сісти на своє місце, так як його зайняли "ліві" пасажири", – написала дівчина.

"Найбільше, що мене хвилює,  водій не має де відпочити, бо місця, призначені для відпочинку, зайняли пасажири "збоку". Тепер я розумію, чому так часто трапляються аварії на дорогах!"  обурюється пасажирка одного з рейсів "Варшава  Івано-Франківськ – Долина".

1

Під цим дописом Наталя прокоментувала аварію, яка сталася сьогодні вранці в Польщі з рейсовим автобусом, який цим самим маршрутом їхав з Долини до Варшави. 

"Досі не можу повірити і дякую Богу, що зі мною все гаразд, бо таке могло трапитися і зі мною",  відзначила вона. 

2

Під час обговорення ситуації в соцмережах франківці розповіли про подібні випадки з власного досвіду. 

3

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: