fbpx

На міжнародному форумі представлено туристичний потенціал Прикарпаття

Суспільство 13:53, 21.10, 2014

Департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації представив туристично-рекреаційну привабливість Івано-Франківщини на Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності.

Форум охоплює одразу декілька тематичних напрямків: туризм, готельний та ресторанний бізнес, індустрію спорту та розваг. У рамках заходу відбулися Ювілейна XV Міжнародна виставка-ярмарок "ТурЕКСПО", VIII Спеціалізована виставка "Готельний та ресторанний бізнес", VII Спеціалізована виставка "Континент розваг. Спорт. Відпочинок. Дозвілля", повідомляє КУРС з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

На Форумі було презентовано туристичну інфраструктуру області, департамент представив також два мобільні виставкові стенди Івано-Франківщини: туристично-рекреаційного комплексу і відпочинково-оздоровчих можливостей; нові путівники та довідники, туристичні буклети.

Представники департаменту взяли участь у регіональному круглому столі на тему: "Інновації та кращі рішення для активного туризму України", який організувала Українська асоціація активного та екологічного туризму, а також виставкова компанія "Гал-ЕКСПО".

Відвідувачі виставок мали змогу відвідати ярмарок гідів та екскурсоводів, оглянути презентацію народних ремесел та промислів Бойківщини. У рамках заходу був проведений тур для гостей та учасників Форуму "Галицька Венеція" по Надбужанщині з циклу "Невідома Львівщина".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: