fbpx

На Надвірнянщині чоловік вкрав у товариша мобільний телефон

Суспільство 21:42, 24.01, 2017

У Надвірнянський відділ поліції звернувся 37-річний мешканець одного із сіл району та повідомив про крадіжку його мобільного.

У розмові з правоохоронцями заявник розповів, що напередодні від розпивав спиртні напої зі своїм товаришем у сільському магазині, а трохи пізніше виявив відсутність свого мобільника марки "SIGMA PQ 25" вартістю близько 5200 гривень, повідомляється на сайті ГУНП в області.

При перевірці правоохоронці з’ясували, що 26-річний односельчанин заявника, перебуваючи у магазині, скористався тим, що товариш відволікся, викрав з кишені куртки мобільний і пішов додому. В подальшому викрадене продав місцевій жительці за 800 гривень, а виручені кошти витратив на власні потреби.

Крім того, як було встановлено, чоловіка в минулому притягували до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: