fbpx

На Надвірнянщині розшукують чоловіка, який побив односельця та втік

Суспільство 16:20, 28.09, 2017

Конфлікт між чоловіками стався вчора біля сільського магазину одного із сіл Надвірнянського району. В ході бійки житель району наніс 25-річному односельчанину тілесні ушкодження у вигляді різаної рани лівого передпліччя.

Пораненого чоловіка доставили до центральної районної лікарні. Очевидці викликали поліцію, повідомляють у секторі комунікацій ГУНП в області.

Поліція встановила, що вчора надвечір в одному із сіл району двоє чоловіків посварилися, відтак побилися. Місцевий мешканець 42-річного віку скляною пляшкою наніс 25-річному односельцю тілесне ушкодження у вигляді різаної рани лівого передпліччя. Після чого почувши, що місцеві мешканці викликають поліцію, з місця події втік.

Наразі правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення місця перебування останнього.

Дії зловмисника кваліфіковано як хуліганство. За цим фактом розпочато кримінальне провадження (ч. 1 ст. 296 ККУ). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: