fbpx

Чорний піар: на Надвірнянщині виборців лякають смс-ками про смерті і теракти

Суспільство 11:50, 24.09, 2015

Мешканцям прикарпатського міста Надвірна та прилеглих сіл на телефони почали приходити смс із "чорним піаром".

"Це називається "почалося!" – повідомила і виклала смс у соцмережі Фейсбук одна з лідерів команди партії "ВОЛЯ" на Надвірнянщині Тетяна Пришляк. 

1

За словами волівки, смс поширюються вже другий день.

"Така есемеска прийшла і одному з наших партійців, кандидату в міську раду Надвірної, – розповіла Тетяна Пришляк.  Ми стикалися з аналогічною технологією в 2012 році на виборах до Верховної Ради. Тоді треті особи зіштовхували лобами команду Юрія Дерев'янка і ВО "Свободи". Бачимо, що зараз взялися за те ж саме".

Представниця партії "ВОЛЯ", лідером якої є Юрій Дерев'янко, не береться визначати, яка саме політична сила наразі вдалася до провокацій із застосуванням відвертого "чорного піару". 

"Думаю, що хочуть дискредитувати "ВОЛЮ". А також намагаються в такий спосіб розпалити штучний конфлікт між політичними силами, які названі в смс, – зазначила Тетяна Пришляк.  Переконана, що це не вдасться. Ми ведемо виборчу кампанію не проти когось, а за себе. І говоримо людям про свою стратегію, свої плани у місцевих радах різних рівнів, пропонуємо конструктивний діалог виборцям". 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: