fbpx

На Надвірнянщині відкрили вже п’ятий спортивний майданчик зі штучним покриттям

Суспільство 08:43, 21.10, 2017

Вчора у селі Фитьків Надвірнянського району відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Участь в урочистостях взяли голова облдержадміністрації Олег Гончарук, голова Надвірнянської РДА Олександр Кеніз, керівники окремих структурних підрозділів ОДА та РДА, меценати, громадськість села та педагогічний і учнівський колективи Фитьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на території якої і функціонуватиме майданчик.
 
"Цього року ми відкриваємо вже п’ятий спортивний майданчик на Надвірнянщині,  зазначив Олег Гончарук. – Зробити це вдалося завдяки злагодженій роботі обласної та районної влади, а також громади села. Переконаний, що подібні об’єкти є невід’ємною складовою фізичного розвитку дітей. Тож віднині учні Фитьківської школи зможуть активно тренуватися та покращувати власне здоров’я", – передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
За словами вчителя фізичного виховання навчального закладу Миколи Михайлюка, цього року команда дівчат школи виборола перше місце із футболу на змаганнях районного рівня. Хлопчики посіли почесне четверте місце. Тож спортивний майданчик знадобиться не лише для проведення занять із фізичного виховання, й футбольних ігор.
 
Зазначимо, що у школі навчаються близько 300 учнів. З нагоди відкриття від обласної та районної влади, а також благодійників гравці футбольних команд отримали нову спортивну форму та інвентар. Окрім того, для освітлення майданчика меценати подарували енергозберігаючі світильники.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: