fbpx

На Надвірнянщині жебрак вкрав у пенсіонерки мобільний телефон

Суспільство 15:15, 28.01, 2017

73-річна мешканка району звернулась до Надвірнянського відділу поліції із заявою про крадіжку. Пенсіонерка розповіла про те, що виявила відсутність мобільного телефона вартістю понад 500 гривень.

Оперативники встановили особу, причетну до скоєного. Ним виявився 50-річний житель Надвірнянщини, який тривалий час жебракує, веде антисоціальний спосіб життя та зловживає спиртними напоями, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

В день вчинення злочину чоловік прийшов до будинку потерпілої з проханням дати йому грошей на прожиття. Коли жінка відволіклась, зловмисник побачив мобільник, який знаходився в одній із кімнат, непомітно прихопив його та вийшов з будинку. Викрадений мобільний телефон у нього вилучили та після проведення слідчих дій повернуть потерпілій.

Розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті цей злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: