fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На автотрасі Татарів – Кам’янець-Подільський відібрали зразки покриття на аналіз

На автотрасі Татарів – Кам’янець-Подільський відібрали зразки покриття на аналіз

13:01, 20.04, 2019

Фахівці державного підприємства "Центр науково-технічного супроводу дорожніх робіт та сертифікації дорожньої продукції" (ДП "Дорцентр" Укравтодору) провели забір зразків дорожнього одягу на км176+450 дороги загального користування державного значення Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський.

Відібрані зразки, що мовою дорожників називаються "керни", потрібні для перевірки роботоздатності і довговічності дорожніх конструкцій та матеріалів, інформує Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Співробітники ДНТЦ "Дор’якість" здійснюють діагностику транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг та збір даних для інформаційних систем дорожнього господарства.

ДНТЦ "Дор’якість" є головною організацією, що спеціалізується на контролі якості виконання дорожньо-будівельних робіт (ремонту, реконструкції, експлуатаційного утримання).

Орган здійснює сертифікацію щебню, щебенево-мастикового асфальтобетону, асфальтобетону нижніх та верхніх шарів, бітумно-емульсійних технологій тощо. А також проводить відомчу атестацію дорожньої техніки та виробництв.

Пересувні лабораторії укомплектовані обладнанням для контролю якості викання робіт безпосередньо на об’єкті будівництва, ремонту і реконструкції.

Результати контролю будуть відомі впродовж місяця. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: