fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Стиль життя
  • На онлайн аукціоні купили картину маленької дівчинки, яка малювала, щоби допомогти онкохворій журналістці Оксані Кваснишин

На онлайн аукціоні купили картину маленької дівчинки, яка малювала, щоби допомогти онкохворій журналістці Оксані Кваснишин

Стиль життя 21:15, 12.07, 2017

Виручені кошти на аукціоні з продажу однієї картини, що його організувала в мережі київська художниця Катерина Лісова, поділили між недужою і дівчинкою, яка малювала картину.

Нагадаємо, зворушливу історію появи картини розповіла київська художниця Катерина Лісова. Полотно було виставлено на онлайн аукціон, який тривав два дні.

Про підсумки аукціону на допомогу онкохворій журналістці з Івано-Франківська Оксані Кваснишин художниця повідомила на своїй сторінці у Фейсбук. 

"Аукціон завершено! Переможну ставку у ній зробив Sergey Proshak, придбавши картину "На долині туман…" (Полотно, олія, 40х30) за 100 доларів! Половину цієї суми перекажу на лікування онкохворій журналістці з Івано-Франківська Оксана Кваснишин, іншу частину вручу маленькій Тетянці для здійснення її мрії – подорожі на море. Разом з цим відкриваю ще одну таємницю, яку тримала в секреті до завершення аукціону: прибдану картину Сергій дарує вже нашому спільному улюбленццю Стас Антропов (Стас Донбас), якому вона дуже сподобалась", – написала Катерина Лісова. 

Художниця подякувала всім, хто взяв участь в аукціоні та поширював інформацію. 

"Уклінно дякую всім вам, дорогі друзі, за надзвичайну активність у поширенні посту, за вашу щирість і небайдужість до чужого горя. Спільно ми можемо перевернути гори! Хто сказав, що зміни у суспільстві роблять маси?!. Відносно невелика купка справжніх патріотів здатна змінити ситуацію в країні. Тільки на це й сподіваюсь!.. Слава Україні!" – завершила благодійниця. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: