fbpx

Франківських школярів улітку оздоровлять за мільйон

Суспільство 20:48, 16.04, 2018

Гроші виділять з міського бюджету. Діти пільгових категорій населення цього літа відпочиватимуть у таборах на Прикарпатті, а також зможуть поїхати в "Артек" та "Молоду Гвардію".

Як повідомив Назарій Куземка, заступник директора Департаменту молодіжної політики та спорту, у міській раді вже затверджено координаційну раду з питань організації та відпочинку дітей пільгових категорій населення влітку.

Починаючи з травня, батьки діток пільгових категорій можуть звертатись у Департамент молодіжної політики та спорту (813 кабінет міської ради), де почнуть формувати списки діток, які матимуть право на безкоштовні путівки у літні табори.

Батькам із собою потрібно мати документи, що посвідчують пільгову категорію. Оскільки в таборах загальнодержавного значення ("Артек" та "Молода гвардія"), в залежності від типу пільг, батьки можуть сплачувати 20% від вартості путівки. Щодо таборів загальнообласного значення, то там відпочинок буде абсолютно безкоштовним.

Хоч список дитячих закладів ще не є затвердженим, але відомо, що він буде таким самим, як і минулого року.

Отож, за минулий рік у таборах оздоровилися 733 дитини, інформує міська рада.

Так, до дитячого закладу "Верховина" (смт. Верховина) було направлено 35 діток. До "Перлини Придністров’я" (Городенківський р-н) – 52, "Сокіл" (Галицький р-н) – 51 дитина, "Перлина Карпат" – 50 діток. У таборі "Лімниця", що у с. Вістова, оздоровилося 50 дітей.

Протягом минулого року направлено на оздоровлення 38 діток у табір "Молода гвардія" в м. Одеса та 24 дитини до "Артеку" в Київській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: