fbpx

На Пасічній ремонтують три двори та облаштовують острівець безпеки на дорозі. ФОТО

Суспільство 16:13, 03.08, 2016

Розпочалися роботи з облаштування двору за адресою Тролейбусна, 9 в мікрорайоні "Пасічна".

Мешканці будинку неодноразово зверталися з питанням благоустрою прибудинкової території, тому двір внесли в план й днями тут розпочали знімати старе покриття з тротуарів. З часом планують заасфальтувати й міжбудинковий проїзд, інформує прес-служба МВК.

"Ми продовжуємо ремонти у дворах нашого міста. У мікрорайоні "Пасічна" вже багато зроблено, але ще більше треба зробити. Зараз в роботі три двори за адресами Тролейбусна, 9, Галицька, 124 та Тролейбусна, 2,4,6. Проте ще 12 об’єктів потребують благоустрою. У нас є чіткий план, й ми крок за кроком робимо все для того, щоб місто стало комфортним для його мешканців", – розповів міський голова Руслан Марцінків.

Також ведуться роботи з облаштування острівця безпеки на вулиці Надрічній, поблизу моста. На цьому місці часто траплялися аварії й щоб убезпечити цю ділянку дороги, раніше тут облаштували кільце, тепер настав час й острівця безпеки.

Паралельно такі ж роботи проводяться на вулиці Довженка. В планах протягом літа розмістити по місту 12 таких острівців безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: