fbpx

На Пасічній забудовник повиривав дерева, які посадила громада, – люди погрожують перекрити дорогу. ФОТО

Суспільство 09:52, 13.07, 2018

Працівники БК "Вертикаль" сьогодні зранку з корінням повиривали молоді деревця, які громада посадила на комунальній землі поблизу будівельного майданчика у районі вулиць Тролейбусна – Хіміків.

Дерева повиривали, аби будівельна техніка змогла потрапити на майданчик. Але її рух одразу ж заблокували мешканці прилеглих будинків. 

Зараз руху техніки перешкоджають більш як десяток мешканців із дітьми. Заїзд на будівельний майданчик заблокували автомобілем одного із пікетувальників. Один трактор забудовника уже розвернувся.

"Може, мер нас бачить чи якось чує. Ми уже двічі перекривали дороги, але результату нема. Якщо нас не почують, ми вдаватимемося до радикальних дій", – кажуть мешканці.  

Якщо техніка забудовника знову намагатиметься потрапити на майданчик, люди обіцяють перекрити одну з магістральних доріг у Франківську.

Мешканці також очікують на інспектора муніципальної інспекції з благоустрою, який би зафіксував факт нищення дерев.

Як писав КУРС, на Пасічній виник конфлікт через будівництво біля школи №24. БК "Вертикаль" збирається збудувати там дві 10-поверхівки. Частину квартир пообіцяли працівникам СБУ.

Місцеві мешканці подали міській владі електронну петицію проти будівництва і збирають підписи по будинках. Люди хочуть бачити на цьому місці сквер.

18 червня мешканці мікрорайону зустрілися із представниками забудовника. Досягнути домовленості так і не вдалося. Люди погрожували перекрити доступ техніці забудовника до будмайданчика. 

Днями люди заблокували проїзд по вулиці Целевича та Галицьку.

У міськраді мешканцям Пасічної пообіцяли шукати альтернативну ділянку для будівництва висоток для СБУ.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: