fbpx

На Підгірянки мешканці заблокували техніку забудовника – не дають знести туалети і встановити паркан

Суспільство 11:07, 26.07, 2016

В Івано-Франківську триває конфлікт між мешканцями будинків на вул. Підгірянки, 25 і будівельною компанією "Санліт-Захід", яка планує звести будинок у дворі.

Сьогодні працівники компанії знову спробували встановити огорожу навкола ділянки, яку планують забудувати. Мешканці сусідніх будинків заблокували техніку. На місце прибула патрульна поліція.

У дворі на запланованій під будівництво ділянці, кажуть мешканці, є їхнє майно – аварійна господарська будівля і туалети. Люди користуються ними, оскільки будинки старі і туалетів не мають. "У нас аварійний будинок, якщо вони будуть тут рити котлован, то він взагалі завалитися",  каже одна із жінок, які намагаються завадити будівельникам.

Поліцейські спробували заспокоїти людей: у забудовника є всі дозвільні документи, і він має право потрапити на орендовану ділянку. Люди не погоджуються.

Нагадаємо, приватне підприємство "Санліт-Захід" у травні 2015 року звернулося до Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області з позовом до чотирьох мешканців вулиці Підгірянки. Підприємство просило суд зобов’язати відповідачів усунути перешкоди у користуванні ПП "Санліт-Захід" земельною ділянкою площею 0.1383 га по вул. М. Підгірянки – Відкрита. Суд задовольнив позов частково, зобов'язавши мешканців не чинити перешкод діяльності підприємства. 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: