fbpx

На підтримку Саакашвілі приходять нардепи

Політика 15:37, 05.12, 2017

Все більше активістів та небайдужих киян збираються на підтримку Михайла Саакашвілі, авто з яким зараз заблоковано активістами.

Заявляють, що не пропустять бус, в якому зараз знаходиться Саакашвілі, блокувальники роблять барикади, їх оточили по периметру правоохоронці повідомляє прес-служба партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі".

На підтримку Михайла Саакашвілі та активістів прийшли і народні депутати, вони покидають сесійну залу та приєднуються до блокувальників.

Юлія Тимошенко з трибуни у ВРУ закликала керівників правоохоронних структур прийти у сесійну залу ВРУ та відзвітувати про те, що відбувається.

"Люди оголошують про самоспалення, обливають себе бензином. Верховна Рада має дати цьому оцінку, ухвалити заяву, яка засуджує політичний терор, проголосувати заяву, яка скаже, що ВРУ не спільник цих процесів. Україна не має права ганьбити себе в світі", – заявила Тимошенко.

"Якщо Порошенко не зупиниться, це матиме негативні наслідки для нього. Представники правоохоронних органів вже застосовують силу до громадян. Ескалацію ситуації почала влада, вона має знизити температуру. Очевидно, що влада намагається позбутись політичних опонентів", – заявив нардеп Лещенко.

"Це політичні розборки, ми завжди за справедливість, тому ми зараз тут. Я тут виконую свій депутатський обов’язок разом з українцями, щоб не було кровопролиття. Наслідки можуть бути катастрофічні, і ми цього не можемо допустити",  додав нардеп Іллєнко.

Лідер фракції "Об’єднання "Самопоміч" в парламенті Олег Березюк під час виступу у Верховній Раді заявив, що не схвалює дії української влади щодо лідера партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі.

"Сьогодні, коли я бачив по телевізору, що робиться з демократією, я зараз не можу сидіти в цьому залі, я зараз іду особисто і стану поруч з Міхо Саакашвілі, тому що це злочин проти української суверенності. Приєднуйтесь!" – сказав Березюк з трибуни на ранковому пленарному засіданні Ради.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: