fbpx

На пробне ЗНО у Франківську не з’явилося 30 учнів

Суспільство 20:34, 06.04, 2016

З метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році 2 квітня 2016 року відбулося пробне тестування з української мови та літератури на базі 4 загальноосвітніх закладів Івано-Франківська: гімназії №2, школи-гімназії №3, ЗШ №17, ЗШ №28.

Для організації пробного ЗНО було залучено 160 педагогічних працівників, які працювали у 64 аудиторіях. У тестуванні взяли участь 922 школярів з 952 всіх зареєстрованих, не з’явилося 30 учнів, тобто явка становила 97%.

Більшість учасників ретельно працювали над завданнями, використовуючи в повному обсязі наданий час. Пробне тестування пройшло організовано, в спокійній доброзичливій атмосфері, а головне – дало можливість учасникам ознайомитися з процедурою проведення незалежного оцінювання, адаптуватися до тесту з української мови та літератури, побачити завдання, аналоги до яких становитимуть державну підсумкову атестацію з української мови для всіх випускників 2016 року, адже кількість, форми, структура та рівень складності завдань пробного тестування з кожного предмета відповідають основному ЗНО.

Після завершення роботи над тестом учні могли забрати тестовий зошит, бланки відповідей із власними записами, отримати від інструктора інформаційний бюлетень. За допомогою цих матеріалів майбутні абітурієнти самостійно визначать кількість тестових балів, набраних під час проходження пробного ЗНО.   

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: