fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На прохання депутатів від РНС в Цуцилові таки нанесли дорожню розмітку та встановили знаки

На прохання депутатів від РНС в Цуцилові таки нанесли дорожню розмітку та встановили знаки

09:12, 05.10, 2018

Облаштувати нерегульовані пішохідні переходи в селі Цуцилів Надвірнянського району, нанести на них "зебру" та встановити дорожні знаки на дорозі Т-09-06 Івано-Франківськ-Надвірна.

З такою ініціативою виступили депутати  від фракці «ВОЛЯ» партії РНС в Надвірнянській райраді Іванна Савчук та Тетяна Пришляк. Відповідний запит вони адресували керівництву надвірнянської РДА в червні цього року.

"Ситуація була неприпустимою, – розповідає  депутат Іванна Савчук, – дорогу у Цуцилові зробили, а от розмітки та знаків не було майже рік. Машини розвивали величезну швидкість.  Негайно розмітку потрібно було нанести поруч  з автобусною зупинкою, Цуцилівським навчально-виховним комплексом та Церквою Святого Архистратига Михаїла", – розповідає суть проблеми Іванна Савчук.

Відтак служба автомобільних доріг разом з поліцією у серпні  провели обстеження дороги. Згодом встановили  два дорожні знаки "Пішохідний перехід"та "Діти", а також нанесли розмітку на пішохідних переходах.

Однак, це ще не повне вирішення проблеми, розповідає Іванна Савчук. Адже у  Цуцуилові вздовж дороги необхідно якнайшвидше позасипати  обочини – відстань від асфальту до обочини півметра, тож в таких місцях людям важко зійти з дороги, можливі аварійні ситуації і для автомобілів, непокоїться депутат.

"Ситуацію з облаштуванням пішохідних переходів в селі Цуцилів і в інших населених пунктах району ми, як фракція «ВОЛЯ», будемо і надалі тримати на контролі. Адже сьогодні спостерігається тенденція, коли покращується якість доріг, на жаль, зростає і кількість ДТП, в яких страждають також пішоходи", – підсумувала депутат Надвірнянської райради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Тетяна Пришляк.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: