fbpx

На Прикарпатті 14-річний хлопець викрав комп'ютер з магазину

Суспільство 14:25, 26.01, 2017

До чергової частини Богородчанського відділення поліції надійшло повідомлення від власниці одного із місцевих магазинів про крадіжку комп'ютерної техніки.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, з’ясувала, що невідома особа, відтиснувши металопластикове вікно, проникла в магазин, звідки викрала системний блок, монітор, носій інформації, мультимедійну акустичну систему, клавіатуру та комп’ютерну мишку, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в області.

В ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 14-річний житель району. Викрадене майно юнак наступного дня продав за 800 гривень, а виручені кошти витратив.

Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Крім того, правоохоронці перевіряють неповнолітнього зловмисника на причетність до подібного роду злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: