fbpx

На Прикарпатті 21-річна жінка вкрала в односельця 600 доларів та 2 тисячі гривень

Суспільство 12:50, 07.12, 2015

На Снятинщині 21-річна жінка, вибивши шибку у вхідних дверях будинку односельця, відімкнула їх, проникла в приміщення та викрала звідти гроші.

До правоохоронців за допомогою звернувся 65-річний житель Снятинського району. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом розбиття шибки вікна вхідних дверей проникла в його житловий будинок, звідки таємно викрала грошові кошти в сумі 600 доларів США та 2000 гривень.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські оглянули місце скоєння злочину, обстежили територію та опитали місцевих мешканців. Згодом особу зловмисника було встановлено.

Нею виявилась 21-річна односельчанка потерпілого. Як з’ясувалося, дівчина тривалий час перебувала в близьких стосунках із потерпілим. Часто приходила до нього в гості, знала, де він зберігає гроші, тож вирішила збагатитися за його рахунок. У скоєному злочині вона зізналась та пояснила, що частину викрадених коштів витратила на власні потреби.

Слідчими місцевого відділу поліції за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 6 років. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: