fbpx

На Прикарпатті 74-річна жінка з подругою затримали грабіжників із Закарпаття

Суспільство 08:23, 18.10, 2017

До чергової частини Коломийського відділу поліції звернулася 74-річна мешканка одного із сіл району і повідомила про те, що вона спільно з односельчанкою затримали двох грабіжників, котрі викрали гроші з її будинку.

Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно виїхали на місце події, де задокументували вчинення грабежу та проведеними заходами встановили осіб зловмисників. Ними виявились 20-річний молодий чоловік та його 16-річна знайома, мешканці Закарпатської області, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, зловмисники проходили попри будинок потерпілої, зайшли на подвір’я та зайшли до кімнати будинку, звідки викрали гаманець господині, в якому було 17 500 гривень. Господиня у цей час була надворі та, почувши шум, помітила, як із хати виходить двоє невідомих. З’ясувавши, що зникли гроші, жінка вибігла слідом за злочинцями і побачила, як вони сідають у автомобіль та намагаються втекти. Проте потерпіла не розгубилася, а попросила негайно їх наздогнати односельчанку, яка саме була за кермом автомобіля. Вже за кілька хвилин жінки не дали змоги зловмисникам утекти та викликали поліцію.

У скоєному лиходії зізналися, грошові кошти правоохоронці в них вилучили та повернули власниці.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Чоловікові уже оголошено підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: