fbpx

На Прикарпатті благодійники зібрали 100 тисяч гривень і купили 25 бронежилетів місцевому батальйону

Політика 19:18, 18.06, 2014

Громадська організація «Наше місто» купила 25 бронежилетів 4-го класу для бійців 5-го батальйону територіальної оборони Івано-Франківської області.

Активісти організації попередньо зібрали для цього близько 100 тисяч гривень. Самі ж бронежилети завтра передадуть військовослужбовцям. Про це «КУРСу» повідомив Михайло Савлюк.

«Вже цієї п’ятниці бійців 5-го батальйону територіальної оборони Прикарпаття відправлять у зону АТО на Схід України. Ні для кого не секрет, що влада області не змогла належним чином забезпечити наших краян засобами захисту – бронежилетами та кевларовими шоломами. Тому прикарпатські активісти, волонтери та благодійники зібрали певну суму коштів та замовили 25 бронежилетів 4-го класу для наших хлопців», – розповів Савлюк.

Куплені бронежилети вітчизняного виробництва. Підприємство-виробник активістам порадили експерти Управління служби безпеки України Івано-Франківської області.

Зауважимо, що керівником ГО «Наше місто» є Віктор Кімакович. До організації долучилися також Зіновій Шкутяк та Микола Круць. Раніше їм вдалося зібрати понад 118 тисяч гривень, на які вони закупили для військових льотчиків та обласного військкомату необхідні матеріальні засоби та паливно-мастильні матеріали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: