fbpx

На Прикарпатті через сильні дощі у 8 населених пунктах підтоплені житлові будинки

Суспільство 09:00, 12.07, 2014

В Івано-Франківській області внаслідок сильних дощів 11 липня у 8 населених пунктах: селах Яблунів Косівського, Підлужжя і Тязів Тисменицького районів, Угорники і Вовчинець Івано-Франківської міськради, містах Тисмениці, Надвірній та Івано-Франківську – підтоплено 11 приватних житлових будинків, 34 підвальних приміщень, одну адміністративну будівлю, 28 дворів, 28 присадибних ділянок, три криниці.

Як повідомили КУРСу у прес-службі ДСНС в Івано-Франківській області, зокрема, у селі Яблунові Косівського району підтоплено 8 житлових будинків, 30 підвальних приміщень, 17 дворів та 25 присадибних ділянок. Через протікання покрівель затоплено верхні поверхи у чотирьох багатоповерхівках на вулицях Хоткевича і Молодіжній в Івано-Франківську.

Підрозділи облуправління ДСНС здійснили 11 виїздів для надання допомоги населенню. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою пожежних автомобілів та мотопомп викачали воду з 5 житлових будинків, однієї адміністративної будівлі, відвели воду з 7 господарств.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: