fbpx

На Прикарпатті чоловік обікрав відпочинковий комплекс

15:10, 15.06, 2015

50-річного чоловіка обґрунтовано підозрюють у крадіжці мідного кабелю, котрий зловмисник самовільно демонтував на території одного із відпочинкових закладів Яремчанщини.

Як з'ясували міліціонери, мешканець Коломиї раніше працював у відпочинковому комплексі. Він добре знав, як можна непомітно проникнути на чужу територію, і скористався цим. Зі сторони лісового масиву лиходій проник на територію, а далі швидко перерізав кабель у декількох місцях та витяг його по всій довжині. На всю цю "операцію" зловмисник витратив лічені хвилини. Здобутий незаконним способом кабель планував здати на металобрухт. Утім, тепер замість бажаного заробітку на лиходія чекає кримінальна відповідальність. До речі, цей коломиянин уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та наркозлочинів, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно з ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: