fbpx

На Прикарпатті чоловік вбив п’ятимісячну падчерку

Суспільство 11:39, 12.01, 2019

Чоловік підійшов до візочка, де лежало дитя, та декілька разів вдарив малесеньку дівчинку по голові.

Як наразі встановлено, дівчинка померла від отриманих травм, заподіяних вітчимом. 26-річного мешканця Рожнятівського району затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Повідомлення про те, що до Перегінської лікарні автомобілем "швидкої допомоги" доставлено маленьку дитину без ознак життя, надійшло в поліцію учора, 11 січня, близько 12 години. За словами матері дівчинки, медиків викликали після того, як дитині вранці стало погано та самопочуття дитини різко погіршилося. Лікарі намагалися врятувати немовля, утім їхні зусилля були марними.

Надалі під час з’ясування працівниками поліції обставин події виявилося, що дитина отримала тілесні ушкодження, які згодом призвели до її смерті, ще близько 3-ї години ночі. Рожнятівця розлютив плач молодшої дитини його 24-річної співмешканки, яка з цим немовлям та ще однією 3-річною донькою восени переїхала до нього із Закарпаття. Чоловік підійшов до візочка, де лежало дитя, та декілька разів вдарив малесеньку дівчинку по голові. За висновками медиків, дитина загинула від отриманих травм головного мозку.  

За заподіяння смертельних тілесних ушкоджень дитині  підозрюваному мешканцю Рожнятівщини загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: