fbpx

На Прикарпатті чоловік викрав і жорстоко катував у власному підвалі свого земляка. ФОТО

Суспільство 21:01, 26.09, 2017

У Городенці молодик викрав і мордував у власному підвалі свого земляка –різав ножем, бив металевим карнизом, затискав у дверях пальці.

Як розповів слідчий Городенківського районного відділення поліції Віталій Чіляк, 20 вересня 2017 року до поліції звернувся мешканець Городенки із заявою про те, що в одному із господарств його катували і незаконно утримували в приміщенні погреба, повідомляє городенківський Край

Слідчо-оперативна група виїхала на місце і знайшла та вилучила докази: металевий карниз зі слідами крові, електричний обігрівач зі слідами крові, кухонний ніж зі слідами крові.

З’ясувалося, що нетверезі чоловіки поконфліктували, після чого господар, раніше судимий за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, зачинив у підвалі товариша, при цьому завдав йому тілесних ушкоджень у вигляді різаних ран, гематом на обличчі, голові та тілі, а також погрожував його життю та здоров’ю зброєю, а саме предметом, схожим на штик-ніж. Вранці, протверезівши, зловмисник випустив потерпілого при умові, що той принесе йому випивки.

Чоловіку, який викрав, утримував проти волі і тортурував потерпілого, повідомленно про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції в області Віктор Шкутов, підозрюваний – 27-річний мешканець Городенки, його жертва – 31-річний земляк. У жертви численні порізи та гематоми на руках, обличчі й тілі. 

Кримінальне провадження порушене за ст. 146 ч. 2 ККУ  Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох або більше осіб, або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу. Карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: