fbpx

На Прикарпатті чоловіка, який обкрадав церкви і сільради, взяли під варту

Суспільство 13:45, 23.04, 2019

Прокуратура повідомила про підозру зловмиснику, який 5 років обкрадав церкви та сільські ради на території Долинського району.

Впродовж 2014–2019 років 53-річний мешканець Рожнятівського району з метою наживи таємно викрадав пожертви релігійних громад, проникнувши до приміщень семи церков. Він завдав збитків на суму близько 9 тис. грн, інформує прес-служба обласної прокуратури.
 
Крім того, зловмисник шляхом незаконного проникнення до приміщень сільської та селищної рад викрав гроші та комп’ютерну техніку, спричинивши збитки більше як на 362 тис. грн.
Долинський відділ Калуської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом учинення крадіжок із церков та органів місцевого самоврядування на території Долинського району за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 та ч. 4 ст. 185 ("Крадіжка") КК України.
 
Наразі у кримінальних провадженнях особі, причетній до скоєння вищевказаних кримінальних правопорушень, повідомили про підозру та суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: