fbpx

На Прикарпатті чоловіка за несплату аліментів відправили на примусові роботи, а потім арештували його майно

Суспільство 08:37, 20.02, 2019

Майже 30 тисяч гривень аліментів та штрафу довелося заплатити мешканцю Тлумацького району після того, як за нього взялися державні виконавці.

На примусовому виконанні у Тлумацькому районному відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження про стягнення з боржника аліментів на утримання неповнолітньої дитини, повідомили в обласному управлінні юстиції.

У лютому минулого року через більш як піврічну заборгованість державний виконавець виніс постанови про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, полювання, користування зброєю.

Тоді держвиконавець склав протокол за несплату аліментів і за постановою суду на боржника наклали адміністративне стягнення у вигляді 120 годин суспільних робіт. В результаті відпрацювання суспільних робіт органом місцевого самоврядування перераховано 2219,83 грн.

Але через непогашену заборгованість державний виконавець арештував четверту частину домоволодіння, яка належить на праві власності боржникові.

У результаті у лютому цього року боржник заплатив 19 977,40 грн аліментів та 9988,70 грн штрафу, що становить 50% від суми заборгованості.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: