fbpx

На Прикарпатті даішники ганялися за п'яним чоловіком

Суспільство 20:13, 24.07, 2014

До Калуського райвідділу міліції звернулася 41-річна мешканка одного із сіл району із заявою про те, що знайомий її сина вчинив у їхньому обійсті стрілянину з пневматичної зброї.

Після приїзду на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що постріли по вікнах житлового будинку здійснив місцевий житель із пістолета «ZORAKI», спорядженим кулями травматичної дії, повідомили КУРСу у СЗГ УМВС в області.

Як з’ясували згодом, таким своєрідним способом чоловік вирішив звести порахунки зі своїми недругами та, виявляється, він переплутав подвір’я, бо був напідпитку. Зрозумівши, що він "не той гість і не в ту хату" потрапив, гастролер втік з місця пригоди на автомобілі "ВАЗ-21154". Події розгорталися миттєво. На пошуки автівки було негайно орієнтовано особовий склад місцевого відділення ДАІ.

За короткий час інспектори ДАІ наздогнали легковик, а той, побачивши переслідувачів, на ходу викинув з вікна автомобіля пістолет, далі залишив машину, кинувся навтьоки, та все ж на його зап’ястях клацнули кайданки.

Про мотивацію свого вчинку молодик розповів достеменно слідчому, який за цим фактом розпочав перевірку, а наразі працівники ДАІ склали стосовно порушника адміністративний протокол за невиконання законних вимог працівників міліції про зупинку та за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: