fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На Прикарпатті працівники департаменту охорони здоров'я ігнорують волонтерів

На Прикарпатті працівники департаменту охорони здоров'я ігнорують волонтерів

16:45, 02.10, 2015

Працівники департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА після зміни керівництва перестали відповідати на дзвінки волонтерів, які допомагають пораненим бійцям.

Про це повідомила у соцмережі волонтерка Наталія Перцович. 

Зокрема, вона зазначила, що допомоги потребує боєць 128-ої бригади Дмитро Колотило з Косівщини, якого оперують в обласній клінічній лікарні. 

"Дмитро нещодавно повернувся із АТО. Під час проведення господарських робіт біля своєї домівки впав із драбини. Отримав тяжку травму з переломом хребта. Костицький Мілетій Мефодієвич, кращий хірург області, вийшов сьогодні з відпустки, щоб прооперувати нашого бійця. Дякую Наталі Ружило, головній медсестрі обласної лікарні, яка, як завжди, тримає все на контролі", – пише волонтерка. 

Вона просить підтримати Дмитра молитвами. У той же час зауважує, що в департаменті охорони здоров'я почали ігнорувати дзвінки від волонтерів.

"Шкода, що люди, з якими контактувала колись в департаменті охорони здоров'я, при зміні влади в структурі вже не реагують на дзвінки волонтерів. Тому дякую Роману Мельнику, колишньому директору департаменту, за чергове сприяння! До речі, п. Роман нагадав, що в обласному бюджеті ще є кошти, закладені на безкоштовне лікування бійців АТО!" – йдеться в дописі.

У департаменті не беруть трубки й від волонтерки ініціативи "Поранені SOS" Наталії Сербин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: