fbpx

На Прикарпатті Держпродспоживслужба перевіряє дотримання температурного режиму в навчальних закладах

Суспільство 11:18, 30.11, 2018

З 16 по 23 листопада 2018 р. спеціалісти управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели 72 моніторингові відвідування дитячих навчальних закладів області, з них – у 27 дошкільних навчальних закладах та 45 школах.

Недотримання температурного режиму зафіксовано в трьох дошкільних і п’яти загальноосвітніх навчальних закладах, що може негативно вплинути на здоров’я дітей і підлітків.

Такі факти мали місце в ДНЗ "Зірочка" міста Болехів, ДНЗ "Малятко" села Голинь Калуського району, ДНЗ "Віночок" села П’ядики Коломийського району, ЗОШ№1 міста Болехів, ЗОШ №3 міста Калуш, гімназії міста Коломия, ЗОШ І-ІІІ ст. села Сопів та НВК села Велика Кам’янка Коломийського району.

За результатами моніторингових обстежень в заклади освіти направлено 38 інформаційних листів щодо дотримання температурного режиму згідно із санітарними вимогами.

Питання контролю за дотриманням температурного режиму в дитячих навчальних закладах області перебуває на постійному контролі Держпродспоживслужби. В Івано-Франківській області розроблено методичні рекомендації "Про заходи по контролю за дотриманням температурного режиму в дитячих навчальних закладах області", які направлені міським та районним управлінням, відділам головного управління для проведення щоденного моніторингу температурного режиму в закладах освіти області.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: