fbpx

На Прикарпатті Держсанепідслужба проводить оцінку готовності закладів оздоровлення та відпочинку до літа

Суспільство 18:41, 21.05, 2016

Перед початком літнього оздоровчого сезону в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулося засідання Координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей.

За рішенням Координаційної ради представники ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр ДСЕСУ" беруть участь у оцінці готовності закладів до проведення сезону оздоровлення, повідомили КУРСу в Держепідслужбі України в Івано-Франківській області.

Загальна кількість закладів оздоровлення та відпочинку, які працюватимуть у 2016 році на території області, становить 530, з яких  позаміські дитячі заклади оздоровлення, 446 – дитячі заклади відпочинку з денним перебуванням, 7  дитячі заклади праці і відпочинку та 62  наметові містечка.

Спеціалісти ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр ДСЕСУ" проводять санітарно-епідеміологічний нагляд за додержанням вимог санітарного законодавства щодо якості питної води, проведенням заходів щодо профілактики спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь.

Окрім того, спеціалісти Держсанепідслужби здійснюють санітарно-епідеміологічний нагляд за оздоровленням дітей влітку на базі дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: