fbpx

На Прикарпатті діти надіслали 273 малюнки на "протипожежний" конкурс

Суспільство 19:01, 13.04, 2016

В Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису на протипожежну і техногенну тематику, який проходив з 2 березня 2016 року.

У конкурсі взяли участь діти віком від 6 до 18 років. 
До Управління надійшло 273 роботи зі всіх куточків Прикарпаття. За рішенням журі, переможцями у віковій групі від 6 до 10 років стали роботи Федорук Богдани (8 р., с. Підвисоке, Снятинський район) – "Будьте уважні та обережні", Стецько Марії (8 р., м. Долина) – "Пам'ятай про безпеку!", Федів Ольги (7 р., м. Івано-Франківськ) – "Пожежники приходять вчасно", інформує управління ДСНС в області.
В II віковій категорії 11-14 років призерами стали Мельничук Ангеліна (14 р., м. Косів) – "Пожежа в лісі – лихо для природи", Крутій Аліна (м. Болехів) – "Універсальний пожежний", Михайлишин Елісон (м. Калуш) – "Не грайтесь сірниками, діти".

Призові місця отримали роботи дітей віком від 15 до 18 років Петрової Інни (15 р., м. Яремче) – "Обов’язок кожного", Данищук Анастісії (м. Коломия), Березовського Максима (м. Івано-Франківськ) – "На варті пожежної безпеки". 
Переможці конкурсу отримають грамоти та подарунки під час святкових заходів до Дня пожежної охорони.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: