fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На Прикарпатті дівчина викрала гроші з банківської карточки товаришки

На Прикарпатті дівчина викрала гроші з банківської карточки товаришки

13:16, 13.10, 2015

Спільні посиденьки із подружкою обійшлися 23-річній мешканці одного із сіл Богородчанського району втратою чималої суми коштів із банківської картки.

До чергової частини Богородчанського райвідділу міліції звернулась 23-річна громадянка. Вона розповіла, що з її банківської картки хтось зняв гроші в сумі 1400 гривень, пише КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Отримавши інформацію про скоєне кримінальне правопорушення, працівники міліції в ході проведених заходів з'ясували обставини події. Напередодні потерпіла, разом зі знайомою, гостилися у неї вдома. А вже наступного дня на мобільний телефон жінки надійшло повідомлення, що з її рахунку зняті гроші. До того ж, загадковим чином зникла і її банківська картка.

Правоохоронці перевірили інформацію та навідалися у гості до 22-річної подружки потерпілої. Виявилося – не дарма. Жінка, побачивши на порозі домівки правоохоронців, відразу зізналася у скоєному і розповіла, що чужими грошима розпорядилася швидко – розтринькала на власні потреби.

За вчинену крадіжку їй доведеться відповісти перед Законом. Слідчими за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне передбачено до трьох років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: