fbpx

На Прикарпатті для учасників АТО та їхніх родин підготували культурний подарунок

Суспільство 19:35, 03.01, 2017

Для прикарпатських захисників та їхніх сімей в Івано-Франківську влаштували новорічний подарунок.

Колектив облмуздрамтеатру ім. І. Франка спільно з управлінням культури Івано-Франківської ОДА сьогодні організували для військовослужбовців та членів їхніх родин безкоштовний перегляд вистави "Шаріка".
"Романтична оперета розповідає про кохання молодої мадярської дівчини до січового стрільця. Історія змінює уявлення багатьох про життя і побут січових стрільців, яким були притаманні не лише відвага в бою, а й ніжне кохання в житті", – розповідає керівник літературно-драматургічної частини драмтеатру Ірина Папуша.
Виставу в Івано-Франківському академічному облмуздрамтеатрі ім. І. Франка мали змогу побачити близько 600 осіб військовослужбовців та членів їхніх родин.
Окрім того, 4 січня о 16 годині обласний театр ляльок ім. М. Підгірянки запрошує дітей учасників АТО та волонтерів на перегляд казки "Хома і щука". Вхід вільний.
А в обласній філармонії для дітей учасників АТО 4 січня о 17 годині відбудеться мистецька програма "Новорічна музична феєрія". Вхід вільний.
У місті Коломия 5 січня о 18.00 годині в Коломийському академічному драматичному театрі ім. І. Озаркевича вистава "Гуцульський рік".
7 січня в м. Яремче – обласний фестиваль "Різдво в Карпатах".
8 січня 2017 р. – Всеукраїнський фестиваль "Коляда на Майзлях".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: