fbpx

На Прикарпатті до зміни "102", що заступає на 12-годинне чергування, надходить 300-400 дзвінків

Суспільство 17:13, 17.03, 2018

Під час робочої поїздки на Івано-Франківщину голова Національної поліції провів нараду з керівниками підрозділів прикарпатської поліції та ознайомився з роботою новоствореного Ситуаційного центру.

Голова Нацполіції наголосив, що керівництво Міністерства внутрішніх справ України та Нацполіції прикладає багато зусиль для того, щоб поліцейські працювали в сучасних умовах, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

"Поліція має працювати в сучасних умовах, бути мобільною, належно оснащеною і працювати для потреб громадян незалежно, чи наші послуги потрібні в міській місцевості, чи у віддалених районах. І як ця робота організована, залежить від вас, керівників", – зазначив Сергій Князєв. 

Відтак ознайомився з матеріально-технічною базою новоствореного Ситуаційного центру. 
Керівник Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в області полковник поліції Роман Танасійчук доповів Голові про організацію роботи працівників центру та вказав, що до зміни операторів відділу служби "102", які заступають на 12-годинне чергування, надходить від 300 до 400 дзвінків.

Загалом, з початку року за прийнятими телефонними дзвінками створено 24 тисячі 782 картки "102", на які здійснено оперативне реагування в межах компетенції Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: