fbpx

На Прикарпатті двоє п'яних чоловіків напали на жінку на вокзалі

Суспільство 15:01, 04.11, 2017

Вчора до правоохоронців звернулась 50-річна жителька одного із сіл на Франківщині, яка повідомила про те, що на залізничній станції двоє невідомих чоловіків, погрожуючи ножем, відкрито заволоділи її грошима та квитком.

Отримавши повідомлення, на місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які в ході проведення першочергових заходів за гарячими слідами затримали зловмисників. Ними виявились двоє раніше судимих товаришів  29-річний житель Городенківського району та 37-річний уродженець Закарпатської області, передає Фіртка.

Як з’ясувалося, зловмисники були добряче напідпитку та, перебуваючи в залі очікування залізничного вокзалу, побачили потерпілу. Один із них підійшов та схопив жінку, а другий, погрожуючи ножем, заволодів її грошима та квитком. Після чого налякана заявниця зателефонувала до правоохоронців, які по прибуттю на місце події й затримали підозрюваних неподалік місця скоєння злочину.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: