fbpx

На Прикарпатті директор школи та вчитель фізкультури побили поліцейських. ВІДЕО

Суспільство 12:48, 20.02, 2019

Водій та пасажир автівки, яку поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху, влаштували бійку. Один із правоохоронців опинився в лікарні.

Неподалік села Королівка Тлумацького району на Франківщині поліцейські зупинили легковик, який їхав назустріч, бо світив фарами дальнього світла. Поліцейські зрозуміли із перших слів водія, що він напідпитку, йдеться в сюжеті ТСН.

Проходити освідчення на алкоголь водій відмовився. Поводився агресивно та обіцяв поліцейським поставити їх на місце.

Пасажир зупиненої автівки вступився за водія, і почалася шарпанина. 

Поліцейський Василь Павлюк потрапив до лікарні після удару головою в обличчя. Каже, бив його пасажир, який одразу після того втік. Водія авто все ж вдалося затримати. А Василя довелося оперувати через перелом виличної кістки.

Водієм виявився директор сільської школи Іван Кравець, а пасажиром – вчитель фізкультури. Від 18 лютого обидва на лікарняному. Фізрук спілкуватися з журналістами не бажає. А директор школи телефоном повідомив, що пішов на лікарняний, бо сам побитий. 

Керівник Тлумацького відділення поліції Василь Семенюк розповів, що директор школи написав зустрічну заяву на працівника поліції, який наніс йому тілесні ушкодження при затриманні. За цим фактом буде проводитись перевірка.

Вчителю фізкультури за травмування поліцейського при виконанні загрожує до 5 років позбавлення волі. Директору школи наразі інкримінують кермування напідпитку та злісну непокору правоохоронцям. Але поки жоден з них своєї провини не визнає.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: