fbpx

На Прикарпатті горе-матері, яка пообіцяла виправитися, повернули двох доньок. ВІДЕО

Суспільство 08:34, 21.01, 2018

Жінка наскільки занедбала дітей, що старша просто пішла з дому. На сполох забили не родичі – вчителі. Саме вони просили соціальні служби перевірити родину. Дітей забрали в лікарню. Після цього жінка нібито виправилася та захотіла повернути дітей.

Як повідомляв КУРС, дітей у матері забрали у грудні 2017 року. Вони жили в антисанітарних умовах. Півторарічна дитина недоглянута, потребувала медичного обстеження. Мати ніде не працювала, інколи вживала алкоголь. Старша донька заявляла, що мати ображає її, виганяє з дому. 

Після того, як дітей забрали, жінка виправилася і навела лад у хаті, і соціальні працівники переконують, що їй уже можна повернути дітей, йдеться у сюжеті Надзвичайних новин.

"Вона дуже інтенсивно працювала, аби виправитися. Здійснила побілку, помалювала, їсти наготувала. Наша подальша праця буде спрямована на те, щоб ті діти проживали в належних умовах", – каже Олена Багіра, керівник служби у справах дітей Долинської РДА.

Сусіди матір теж захищають. 

"Іванка нормальна мама, якщо якась дрянь на неї пожалілася", – кажуть сусіди.

Жінка не навідувалася до дітей майже тиждень, але малі все одно хочуть додому. Відпускати малих не хотіли лікарі, але відмовити матері вони не мали права.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: