fbpx

На Прикарпатті гуцули перекрили дорогу, люди проти примусового об'єднання ТГ. ФОТО

Політика 20:14, 19.05, 2016

17 травня 2016 року громада села Устеріки провела акцію громадської непокори в зв'язку з тим, що, починаючи з влади місцевих рівнів і закінчуючи правоохоронними органами, всі нехтують громадською позицією жителів села Устеріки.

Громада категорично проти примусового об'єднання у Білоберізьку ОТГ, оскільки для такого об'єднання немає жодних підстав, пише verchovyna.at.ua

Коли люди вийшли на протест, то сільські голови Бельмега Р. В. та Іванюк Д. І. (Устеріківський та Білоберізький), а також районне керівництво не виявили бажання їх вислухати.

Селяни заявляють, що такі акції будуть проводити й надалі і в районі, і в області. Також активісти просять громади району віднестися до них з розумінням та підтримкою.

Нагадаємо, ініціативна група села Устеріки Верховинського району звернулася до Івано-Франківської обласної ради з проханням припинити виборчий процес у селі Устеріки до Білоберізької ОТГ

Як писав КУРС, мешканці села Устеріки відмовилися працювати членами ДВК, і відповідно Верховинська ТВК не змогла створити ДВК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: