fbpx

На Прикарпатті кандидати в нардепи не займаються підкупом виборців, – дослідження КВУ

Політика 17:45, 15.10, 2014

По всій Україні фіксуються випадки виборчих порушень, серед яких використання адмінресурсу для агітації, прямий та непрямий підкуп, чорний PR тощо.

Про це свідчать дані комітету виборців України. КВУ склав карту найбільш проблемних округів, і виділив ті, де можливі порушення при підрахунку голосів, пише ТСН.

Найбільше проблемних округів знаходиться в Харківський (8 округів), Житомирській (6 округів) та Миколаївській областях (6 округів).

Особливо проблемними в Харківській області є 169, 170, 171 та 178 округи. На цих округах поширений непрямий підкуп виборців за допомогою продуктових наборів та благодійності. У Житомирській області до проблемних належать 62, 64 та 66 округи. На цих округах кандидати використовують методи чорного PR. У Миколаївській області проблемними є 128, 131 та 132 округи.

Комітет виборців України КВУ склав карту проблемних округів. Комітет виборців наголошує, що в проблемних округах можуть мати місце підкуп членів комісій, а також інші порушення при підрахунку голосів.

Нагадаємо, МВС вже відкрило десятки кримінальних справ щодо підкупу виборців. Під увагу силовиків потрапив і кандидат Сергій Ківалов, який задобрює виборців грошима та частуваннями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: