fbpx

У Татарові легковик збив дівчинку і злетів з шестиметрової висоти в приватний двір. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 18:04, 06.05, 2019

Сьогодні, 6 травня, приблизно о 12:07 у Татарові трапилась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Важких травм зазнала неповнолітня дівчинка.

40-річний водій автомобіля «Фольксваген Гольф» їхав автодорогою «Мукачево – Львів» в напрямку Івано-Франківська. В той час 35-річний водій автомобіля «Фольксваген Транспортер» виїхав з правої бічної дороги, не переконався у безпеці руху, здійснив поворот ліворуч – і в нього врізався автомобіль «Фольксваген Гольф», повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області. 

"Гольф" відкинуло на узбіччя дороги, по якій рухалася 14-річна дівчинка-пішохід. У подальшому «Фольксваген Гольф» злетів в 6-метровий обрив разом з потерпілою. Машина зупинилася  на приватному обійсті. 

1

Дівчинку з травмами доставлено до Яремчанської лікарні, її прооперували. Водіїв поліцейські перевірили на стан сп’яніння, керманичі – тверезі. 

Відео Сергія Петрова.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого) ККУ. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: