fbpx

На Прикарпатті ліквідували підпільний цех з виробництва пального

Суспільство 18:23, 23.03, 2016

На Прикарпатті податкові міліціонери спільно з працівниками УСБ України на території нафтобази виявили незаконне виробництво, де без необхідних дозвільних документів здійснювалася переробка нафти в бензин, дизельне пальне та мазут.

Продаж вказаного пального здійснювався без сплати податкових платежів до бюджету. 

Про це КУРСу повідомили в оперативному управлінні Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

Проведеними обшуками виявлено та вилучено 61 тисячу літрів бензину, 8 тисяч літрів дизельного пального, 37,1 тонни мазуту та обладнання для їхнього виробництва. Орієнтовна сума вилучених паливно-мастильних матеріалів становить 1,4 мільйона гривень. 

За цим фактом слідчим слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС в області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення паливно-мастильних матеріалів, які є підакцизним товаром, шляхом відкриття підпільного цеху з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів). 

Санкція статті передбачає накладення штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Наразі триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: