fbpx

На Прикарпатті лише п'ять кандидатів мають дозвіл на розміщення агітації на електроопорах

Політика 10:35, 14.10, 2014

Станом на 13 жовтня угоди про розміщення реклами на опорах з "Прикарпаттяобленерго" уклали п'ять кандидатів.

Зокрема, угоди з енергокомпанією уклали Олександр Шевченко (округ №83), Михайло Довбенко (округ №84), Ольга Галабала (округ №84), Юрій Соловей (округ №89), Ярослав Гладун (округ №85), повідомляє прес-служба ПАТ "Прикарпаттяобленерго".
Кошти за рекламу на рахунок компанії перерахували Олександр Шевченко – 5664 грн. та Михайло Довбенко – 3600 грн. Найближчим часом очікуються поступлення від інших кандидатів.
Усі гроші, зібрані з політиків, після сплати податків, енергетики перераховують на потреби АТО. Зокрема, на них буде куплено спальники та тепле взуття для вояків з Прикарпаття, що перебувають у зоні бойових дій.
"Дуже радує, що все більше кандидатів зголошуються на нашу благодійну ініціативу, – зазначає Голова Правління енергкомпанії Олександр Бубен. – Але ми бачимо, що кількість тих, кому байдужа думка громади, все ж є значною, про це свідчать все нові і нові плакати, якими заклеюють наше місто народні умільці. І хоча ми періодично проводимо акції з чистки наших опор, ефекту не вистачає надовго – за день-два з’являється "свіжачок".

Нагадаємо, ПАТ "Прикарпаттяобленерго" розпочало акцію з платного розміщення реклами на власних опорах з подвійною благодійною метою: впорядкувати розміщення реклами в місті та області та зібрати кошти на АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: