fbpx

На Прикарпатті медпрацівники передали допомогу армії

Суспільство 19:26, 27.02, 2015

За ініціативи адміністрації комунального закладу Снятинської районної ради "Снятинський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги" в січні-лютому 2015 року організовано збір гуманітарної допомоги для бійців.

Найбільш активним виявився ФАП с. Прутівка. За сприяння завідувача ФАПу Калини Радомської до збору гуманітарної допомоги долучилися учні, вчителі та працівники Прутівської ЗОШ (директор Ганна Попадюк), які передали багато продуктів харчування, теплих речей та дитячі малюнки.

Згодом акцію підтримали працівники Джурівської амбулаторії ЗПСМ (завідувач Світлана Гейнц) та Залучанської амбулаторії ЗПСМ (завідувач Ігор Середа).

За час проведення акції було зібрано понад 40 ящиків з продуктами харчування тривалого зберігання, 2 пакунки з медикаментами, 4 мішки з одягом, декілька коробок із засобами особистої гігієни, цигарками, технічними засобами, тощо.

"Ми не можемо і не хочемо залишатися осторонь від подій, що відбуваються в східних областях України. Вважаємо за обов’язок надавати допомогу військовослужбовцям, які, ризикуючи своїм життям, захищають суверенітет нашої держави", – наголосив головний лікар Снятинського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Дмитро Грицюк.

Гуманітарний вантаж було передано представникам Народної Самооборони Снятинського району (координатор Максим Швець), які доставляють його на передові блокпости.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: