fbpx

На Прикарпатті молода мама задушила і намагалася спалити немовля. ФОТО

Суспільство 09:53, 29.05, 2017

Із повідомленням про зникнення дитини до поліції звернувся 49-річний батько малюка, який вказав, що дитина проживала разом з матір'ю у селі Кобаки Косівського району.

Вчора працівники слідчо-оперативної групи у лісі поряд із с. Кобаки в яру знайшли тіло немовляти, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Поліцейські встановили, що 27 травня в обідню пору матір вирішила вбити своє немовля.

Провівши огляд тіла, правоохоронці виявили на шиї сліди від шнурка, що вказує на те, що матір обмотала ним шию дитини та задушила його. Для того щоб приховати злочин, жінка намагалася спалити тіло немовляти на території свого господарства, однак їй це не вдалося. Тоді молода жінка загорнула тіло у тканину і винесла його до лісового масиву, де залишила в глибині лісу в яру, при цьому знову спробувала спалити, щоб не залишати слідів.

Підозрювану затримали у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У справі призначено проведення ряду експертиз. Проводиться слідство.

Згідно із санкцією вказаної статті, такий злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: